Villor och fritidshus

Planerar du bygga nytt boende eller kanske renovera? Vi har stor erfarenhet av dessa typer av elinstallationer och delar gärna med oss av våra kunskaper till dig.

Vi samarbetar med husfabrikanter och byggmästare där vi anpassar elinstallationen utefter varje kunds önskemål och förvandlar era idéer till verklighet.

Fjärrstyr din belysning, värme och ventilation

Vi har erfarenhet av styrsystem (s.k. KNX-system) som styr hela husets funktioner som exempelvis belysning, värme, ventilation och markiser. Du kan med hjälp av fjärrkontroll ha olika scenarier i din inner- och ytterbelysning. Det enda som begränsar funktionen är din fantasi.

Oavsett om du tänkt dig en enkel eller lite mer påkostad elinstallation utför vi gärna både och. Vill du ha ett förslag på elinstallationen och kostnadsförslag på detta är du välkommen, det gör vi utan extra kostnad.

Har du ett fritidshus där du har behov att kunna styra din elvärme hemifrån eller vill du få en signal om att t.ex. jordfelsbrytaren löst ut? Vi har lösningar på detta till en rimlig kostnad.

Vi har även lång erfarenhet av att lägga elektrisk golvvärme. Vi använder oss endast av fabrikat som lämnar fullständig garanti efter installation.