TILL KUNGSHAMNS EL >>

Tävling

Vinn en elcykel värd 13 000kr

Ta ett kort under årets mässa och lägg upp ditt bidrag på Instagram. Tagga med #strömstadinlight, så är du med och tävlar om en elcykel Victesse Magnum 2018 som är sponsrad av Orvelin Fastigheter AB. Tänk på att ha ett öppet konto, så vi kan se din bild.

En jury bestående av representanter från Br. Axelsson El AB och Orvelin Fastigheter AB utser en vinnare. Bilderna bedöms efter kreativitet, känsla och relevans.

Larmpaket värde 5990kr

Svara på frågor under kvällen och ha chans till att vinna larmpaket. Frågorna delas ut på Skagerack vid vår monter.

Tävlingsvillkor

Tävlingen anordnas och ansvaras för av Br Axelssons El AB.

Du måste ha fyllt 18 år för att delta.

Genom att du laddar upp din bild på Instagram och taggar den med #strömstadinlight godkänner du ditt deltagande i tävlingen, våra tävlingsvillkor samt användarvillkoren för Instagram. Bilder som publiceras av användare med dold Instagram-profil kan ej medverka i denna tävling.

Genom att delta i tävlingen intygar du att du själv har tagit bilden. Br Axelssons El förbehåller sig rätten att flagga och/eller ta bort bilder som bedöms vara olagliga, eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande, liksom bilder som kan vara föremål för rättighetsintrång.

En jury utser vinnare bland de mässbilder som lagts upp på Instagram och taggats med hashtaggen #strömstadinlight. Juryns beslut går ej att överklaga. Vinsten kan ej bytas ut mot kontanter eller andra produkter. Vinnare presenteras på vårt Instagramkonto och kontaktas av @braxelse via kommentarsfältet under vinnarbild. Vinsten hämtas hos Br. Axelsson El på Trädgårdsgatan 9 i Strömstad.

För att kunna ta del av ditt pris måste du kontakta Br Axelssons El AB på mejladressen info@braxel.se och uppge namn och telefonnummer. Om inte vinnaren har kontaktat Br Axelssons El AB inom en vecka förbehåller vi oss rätten att utse en annan vinnare.

Anställda hos Br Axelssons El AB, Kungshamn El AB samt Orvelin Fastigheter AB får inte delta i tävlingen.

Br Axelssons El AB och Orvelin Fastigheter AB förbehåller sig rätten att publicera vinnarbilder från Instagram, Lämnade personuppgifter behandlas enligt Personuppgiftslagen (PUL).

Vid frågor eller synpunkter rörande tävlingen vänligen kontakta Anders Olausson på anders.olausson@braxel.se.