Installation

Vårt mål är att bli det självklara valet när du ska investera i en larmanläggning! Vi har lång erfarenhet av larminstallationer och vi erbjuder såväl privatpersoner som företag larmlösningar av hög kvalitet från välkända och godkända tillverkare. Vi levererar enbart kända och beprövade kvalitetsprodukter.

Vi gör det enkelt för er

När du lämnar fastigheten tillkopplas larmet enkelt med den medföljande fjärrkontrollen eller via en knapptryckning på manöverpanelen. För många kan det kännas lika tryggt att kunna koppla till larmet när man är hemma, t ex på natten när familjen ligger och sover. Fönstren, källarvåningen eller garaget kan vara larmat, medan resten av huset är avstängt. Detta kan även ske automatiskt! Tänk dig själv tryggheten och enkelheten när larmet kopplas till automatiskt under nätterna, då du sover!

En känsla av trygghet

Skulle du trots allt få inbrott i din bostad så lämnas inte tjuven att få härja ostört. Något som ofta minimerar tillgrepp och skadegörelse. Och oavsett hur stort värde det finns i hemmet så är trots allt känslan av personlig trygghet den största vinsten när man installerat ett larm!

Bra att veta när du köper ett godkänt larm av oss!

Vi hjälper dig med projekteringen, dvs. vi går igenom vilka delar av huset som i första hand bör larmas. Har du tex. många dyrbara tavlor hemma kanske du vill skydda dem lite extra.

Larmet installeras därefter av vår kunniga personal som även visar dig hur du använder larmlösningen på ett enkelt sätt. Du bestämmer sedan själv om larmet skall kopplas till en larmcentral eller enbart till er/era mobiltelefoner.