Belysning

Belysning hemma eller på jobbet

Alla typer av belysningarbeten

Letar du elektriker för att installera belysning hemma, i bostadsrättsföreningen eller på arbetet och lagerlokalen? Oavsett storlek kan vi hjälpa dig!


Hitta rätt:

För dig med företag och bostadsrättsförening eller för belysning i hemmamiljö.


Lysröret försvinner och ersätts av LED!

De klassiska lysrören du känner igen fasas ut och det är hög tid att byta. Om du har en större anläggning är ofta det bästa alternativet att byta ut armaturen mot nya LED-lysrör och då kan det vara bra att först göra energiberäkning och kalkyl över investeringen.

Vi kan hjälpa dig vidare med alternativ, beräkningar och kalkyler!

Till dig med en större anläggning eller bostadsrättsförening

Rätt ljusflöde är en grundförutsättning för ett bra resultat. Det är helt rimligt att ställa krav på belysningen som finns i lokaler, anläggningar, bostadshus m.m. Genom att förbättra och anpassa belysningen till exempelvis en lokal kan arbetsmiljön få ett stort lyft. Eftersom utformningen av belysningen är så viktig finns det många funderingar som man behöver ta ställning till. Detta för att se till så att belysningen både har god funktion, låga driftkostnader och låg miljöbelastning. Det är här vi hjälper till!

Vi erbjuder anpassade lösningar till våra kunder. Med fokus på kvalitet samt hållbarhet tar vi fram vad vi anser vara det mest lämpliga alternativet för dig. Vi sätter ihop en energikalkyl samt offert utifrån dina behov.

Belysning i hemmamiljö

Det finns många typer av belysning vilket kan göra det svårt att veta vad som passar just dig när det kommer till styrka på ljuset, typ och design. Letar du efter belysning till huset som ska byggas, till renoveringen eller kanske ute i trädgården? Både för insidan och utsidan finns det många val och alternativ. Vi på Braxel hjälper dig att hitta en lösning som passar just dina behov och önskemål. Vi ser till att du får rätt belysning på rätt plats.

Hör av dig!

Står du i valet och kvalet om vad du borde göra? Kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

Ljusdesign

Är du intresserad av att försköna din närmiljö med ljussättning? Vill du använda belysning för att göra din fastighet mer attraktiv?

Vi är belysningsintresserade företag med ledstjärna att få dig som kund att känna dig exklusiv med vår ljusdesign.

Belysningslösning tar vi fram ihop i vårat showroom alternativt lämnar vi över färdiga förslag med prisbild. I varje projekt försöker vi ta fram de förutsättningar och behov som finns. Vi tar alltid hänsyn till att använda godkänt material i den miljö det gäller.

Få inspiration här

Kontakta oss!

När du skickar formuläret godkänner du att dina uppgifter sparas som kontaktuppgifter.