Elbilsladdning

Från installation till service

Installation och service av elbilsladdare

Elbilar och därmed laddstolpar för att ladda elbilar är en starkt uppåtgående del av vår verksamhet. Anlita oss och vi tar ansvar från installation till framtida service av din elbilsladdare. Vill du få personlig rådgivning kring just dina laddningsbehov?

Ring 010-175 14 00, mejla ladd@braxel.se eller skicka ett meddelande till oss så hör vi av oss så fort vi kan.

Till formuläret

Hur fungerar en elbilsladdare?

Oavsett om du kör en hybridbil eller 100% elbil så är en elbilsladdare att rekommendera för att få laddning tryggt och elsäkert.

I snitt kör man i Sverige 3-4 mil per dag och en elbil drar 1,5-2kw per mil. Med en enfas hemmaladdare på 3,7kw laddar du cirka 5,5 mil på 5 timmar, vilket motsvarar det genomsnittliga behovet. Kostnaden för att ladda en elbil är inte mer än 1,5-2 kr per mil.

Skaffa elbilsladdare
Med oss som leverantör tar vi gemensamt fram omfattningen av installationen. Vi tar då fram den lösning som passar bäst utifrån dina önskemål i funktion samt din elanläggnings förutsättningar.

50% skattereduktion!

Skattereduktionen fungerar på liknande sätt som rot- och rutavdrag för dig som privatperson och det är något som dras av direkt på din faktura när du installerar grön teknik. Läs mer på Skatteverkets hemsida.

Drop-in service av laddkabel

Både laddkabeln och själva elbilsladdaren kan ibland behöva en service. Kom förbi något av våra kontor eller kontakta oss för mer information om service!

Våra elbilsladdare

Våra utbildade montörer servar i Sverige samt i många delar av Norge. Vi är samarbetspartner till de större leverantörerna på marknaden som Schneider, Garo samt Tesla och utför även garantireparationer för vissa av dessa.

Besök Garowww.garo.se/ladda-din-elbil_1/laddstationer
Besök Tesla: www.tesla.com

Vi har bred erfarenhet av projektering och totalentreprenad, och är med dig från idé till genomförande. Hela vägen fram till klar anläggning. Totalentreprenaden innebär att vi hjälper till med allt som gäller projektet, som exempelvis asfaltering eller rör- och kabelschakter.

Elbilsladdare för företag

Elbilsladdare för företag är något som blir alltmer populärt, och en tjänst som kan uppskattas av både medarbetare och besökande kunder som behöver ladda sin elbil under dagen.

Publika laddstationer

Sedan 2016 har vi varit samarbetspartner med Tesla och installerat deras laddstationer. Vi har även utfört installationer av deras energilagring, läs mer här: https://www.tesla.com/sv_SE/powerpack 

Vårt miljötänk

Hos Br. Axelsson El och Kungshamns El känner vi ett stort engagemang och entusiasm i att ständigt utforska, ta till oss och förmedla ny teknik som gynnar både våra kunder och miljön. Därför arbetar vi målmedvetet för att tillsammans med våra partners och kunder sätta miljön i fokus. Vi vill verka för att öka miljömedvetenheten, kunskapen och engagemanget inom det egna företaget och hos våra kunder.

Kontakta oss!

När du skickar formuläret godkänner du att dina uppgifter sparas som kontaktuppgifter.

Hej! Jag heter Jonas Richardsson och kan berätta mer. Hör av dig på e-post eller telefon!

Tel direkt: 0526-714 122

Skicka mejl

Installera elbilsladdare

Vi tillhandahåller hemmaladdare, publika laddstationer och snabbladdare.

Vi har bred erfarenhet av projektering och totalentreprenad, och är med dig från idé till genomförande. Hela vägen fram till klar anläggning. Totalentreprenaden innebär att vi hjälper till med allt som gäller projektet, som exempelvis asfaltering eller rör- och kabelschakter.

Vi är samarbetspartner till de större leverantörerna på marknaden som Defa, Schneider, Garo, Zaptec samt Tesla och utför även garantireparationer för vissa av dessa.

Vi utgår från Strömstad, Tanum och Kungshamn men verkar i hela norra Bohuslän.