Elbilsladdning

Från installation till service

Elbilar och därmed laddstolpar för att ladda elbilar är en starkt uppåtgående del av vår verksamhet. Anlitar du oss, tar vi ansvar från installation till framtida service av din elbilsladdare.

Vill du veta mer om elbilsladdning?
Hör av dig till oss, skicka ett mail till ladd@braxel.se så berättar vi mer!

Vi har bred erfarenhet av projektering och totalentreprenad, och är med dig från idé till genomförande. Hela vägen fram till klar anläggning. Totalentreprenaden innebär att vi hjälper till med allt som gäller projektet, som exempelvis asfaltering eller rör- och kabelschakter.

Vi tillhandahåller:

– Hemmaladdare
– Publika laddstation
– Snabbladdare

Våra utbildade montörer servar i Sverige samt i många delar av Norge. Vi är samarbetspartner till de större leverantörerna på marknaden som Defa, Schneider, Garo, Zaptec samt Tesla och utför även garantireparationer för vissa av dessa.

Besök Garowww.garo.se/ladda-din-elbil_1/laddstationer
Besök Tesla: www.tesla.com

Vi utgår från Strömstad, Tanum och Kungshamn men verkar i hela norra Bohuslän.

För mer fördjupning inom de olika alternativen och lösningar för elbilsladdning och laddstationer,  besök www.braxelsolutions.se 

Vårt miljötänk

Vi känner ett stort engagemang och entusiasm för att ta till sig och förmedla ny teknik som gynnar allas vår miljö. Verksamheten skall därför bedrivas för att tillsammans med våra partners och kunder sätta miljön i fokus.

Vi vill verka för att öka miljömedvetenheten, kunskapen och engagemanget i företaget och hos våra kunder.