Installera solceller

Gör en smart investering

Erfarna solelsinstallatörer sedan 2014

Våra elektriker är certifierade solelinstallatörer och har installerat solceller på alla typer av fastigheter sedan 2014. Vi tar fram den optimala lösningen för just din situation och arbetar uteslutande med produkter från välkända och solida leverantörer som håller hög kvalitet och standardiserade garantikrav.

Varför installera solceller?

Vi behöver ta tillvara på den gratis energi som solen ger oss. Eftersom energi från solen är förnyelsebar innebär den också minimal miljöpåverkan.

En investering som betalar sig
En solcellsanläggning säkerställer att en del av energipriset permanentas. Man påverkas alltså inte lika mycket av höjningar av energipriset utan kan glädja sig åt ett konstant lågt elpris över en lång tid. När man väl gjort investeringen och energipriserna går upp betyder det bara att återbetalningen av anläggningen går fortare.

Vill du veta mer om solel?

Vi pratar gärna solel! Hör av dig till en av våra kunniga medarbetare så berättar vi mer om hur det funkar och vad som skulle kunna vara den bästa lösningen för just dig. Ring oss på 010-175 14 00, alternativt e-posta till sol@braxel.se eller skicka ett meddelande med formuläret nedanför så hör vi av oss inom kort.

Till kontaktformulär

Skatteavdrag när du installerar solceller

Det nya gröna skatteavdraget fungerar ungefär som ROT-avdraget, vilket innebär att du inte längre behöver söka bidrag från Naturvårdsverket i efterhand. Avdraget är redan gjort när du får din faktura. Det gäller installationer som påbörjas, avslutas och betalas från och med 1 januari 2021.

Vårt miljötänk

Hos Br. Axelsson El och Kungshamns El känner vi ett stort engagemang och entusiasm i att ständigt utforska, ta till oss och förmedla ny teknik som gynnar både våra kunder och miljön. Därför arbetar vi målmedvetet för att tillsammans med våra partners och kunder sätta miljön i fokus. Vi vill verka för att öka miljömedvetenheten, kunskapen och engagemanget inom det egna företaget och hos våra kunder.

Kontakta oss!

När du skickar formuläret godkänner du att dina uppgifter sparas som kontaktuppgifter.

Hej! Jag heter Jonas Richardsson och kan berätta mer. Hör av dig på e-post eller telefon!

Tel direkt: 0526-714 122

Skicka mejl