Solceller

Solen - obegränsad förnybar energi

Teoretiskt skulle vi i Sverige kunna producera dubbelt så mycket el som vi förbrukar genom att installera solceller på en tredjedel av alla södervända tak i landet.

Vill du veta mer om solel?
Hör av dig till oss, skicka ett mail till sol@braxel.se så berättar vi mer!

Välj en leverantör som har dokumenterad kunskap och erfarenhet av solcellsanläggningar – en certifierad solelinstallatör. Allt elinstallationsarbete ska utföras av ett företag med verksamhetstypen ”Elproduktion”, som finns i Elsäkerhetsverkets offentliga register. Självklart har vi på Braxel och Kungshamns El alla certifieringar och senaste utbildningar i området.

Vi arbetar tillsammans med Rexel Sverige AB, en av landets största elgrossister. Rexel är ett stabilt företag med verksamhet i 35 länder över hela världen. Tillsammans kan vi erbjuda den optimala lösningen med produkter som håller hög kvalitet och standardiserade garantikrav,  från välkända och solida leverantörer.

Vi utgår från Strömstad, Tanumshede och Kungshamn men vi verkar i stort sett i hela norra Bohuslän. Dotterbolaget BraxelSolutions verkar i hela Sverige.

Vill du fördjupa dig mer i tekniken runt solceller och solpaneler, besök www.braxelsolutions.se

Sollån

Nu får du som tecknar sollån hos Sparbanken Tanum 5000 kr i rabatt på din solcellslösning från Br. Axelsson El och Kungshamns El.

Läs mer på sollanet.se.

Vårt miljötänk

Vi känner ett stort engagemang och entusiasm för att ta till sig och förmedla ny teknik som gynnar allas vår miljö. Verksamheten skall därför bedrivas för att tillsammans med våra partners och kunder sätta miljön i fokus.

Vi vill verka för att öka miljömedvetenheten, kunskapen och engagemanget i företaget och hos våra kunder.