Installera säkerhetssystem

Certifierad larminstallatör

Bred kompetens inom larm, passersystem och kameraövervakning

Kostnadsfri rådgivning utan köpkrav! Vårt mål är att bli det självklara valet när du ska investera i en säkerhetslösning. Vi har lång erfarenhet och erbjuder såväl privatpersoner som företag lösningar av hög kvalitet från välkända och godkända tillverkare.

Vi erbjuder

  • Kostnadsfri säkerhetsrådgivning på plats utan köpkrav
  • Projektering och installation av passersystem, inbrottslarm, trygghetslarm, brandlarm, kameraövervakning mm.
  • Funktioner som styr och övervaka din fastighet via din smartphone
  • Val mellan larmcentral eller egen övervakning
  • Närhet till service och support

En känsla av trygghet

Skulle du trots allt få inbrott i din bostad så lämnas inte tjuven att få härja ostört och oavsett hur stort värde det finns i hemmet så är trots allt känslan av personlig trygghet den största vinsten när man installerat ett larm!

När du lämnar fastigheten tillkopplas larmet enkelt med den medföljande fjärrkontrollen eller via en knapptryckning på manöverpanelen. För många kan det kännas lika tryggt att kunna koppla till larmet när man är hemma, t ex på natten när familjen ligger och sover. Fönstren, källarvåningen eller garaget kan vara larmat, medan resten av huset är avstängt. Detta kan även ske automatiskt! Tänk dig själv tryggheten och enkelheten när larmet kopplas till automatiskt under nätterna, då du sover.

Bra att veta när du köper ett godkänt larm av oss

Vi hjälper dig med projekteringen, det vill säga att vi går igenom vilka delar av huset som i första hand bör larmas. Har du exempelvis många dyrbara tavlor hemma kanske du vill skydda dem lite extra.

Larmet installeras därefter av vår kunniga personal som även visar dig hur du använder larmlösningen på ett enkelt sätt. Du bestämmer sedan själv om larmet skall kopplas till en larmcentral eller enbart till er/era mobiltelefoner.

Kontakta oss!

När du skickar formuläret godkänner du att dina uppgifter sparas som kontaktuppgifter.

Hej! Jag heter Jimmy Kristensson och kan berätta mer. Hör av dig på e-post eller telefon!

Tel direkt: 0525-721 004

Skicka mejl

Braxel och Kungshamns El har lång erfarenhet och stor kompetens om larminstallationer och säkerhet. Som kund behöver du inte sätta dig in i alla tekniska funktioner, det löser vi åt dig. Vårt mål är att du ska bli nöjd och få ett system du kan lita på, och som framför allt motsvarar dina krav både idag och i framtiden.

Kvalitet och tillförlitlighet är ledstjärnor för oss. Därför tar alltid hänsyn till att använda godkänt material i den miljö det gäller och samarbetar endast med erkända leverantörer som bl.a. Pelco, Niscaya och Siemens.

Vi håller oss uppdaterade på tekniken och regelverket genom löpande utbildningar och erfarenhet av projekt i olika verksamheter, t.ex. skolor, lagerlokaler, konferensanläggningar, äldreboende etc.