Elektriker

Från idé till service & underhåll

Vi hjälper dig!

Vi på Braxel och Kungshamns El har stor erfarenhet av olika typer av elinstallationer, allt från villor och fritidshus, industrier och service på elanläggningar till ljussättningar och belysningsinstallationer. Med hjälp av våra experter får du all den vägledning du behöver för att känna dig trygg i att vi tillsammans hittar den lösning som passar just dig.

Allt från eluttag till nybygge

Oavsett om du tänkt dig en enkel eller lite mera påkostad elinstallation utför vi gärna både och. Vill du ha ett förslag på elinstallationen och kostnadsförslag på detta är du välkommen, det gör vi utan extra kostnad.

Kontakta eller besök oss på någon av våra orter för att få mer tips och idéer inför dina projekt. Vi utgår från Strömstad, Kungshamn och Tanum men verkar i stort sett i hela norra Bohuslän. Du hittar kontaktuppgifter till våra kontor här.

Boka elektriker

Hör av dig till oss på Br. Axelsson El och Kungshamns El! Klicka dig vidare för att se kontaktuppgifter till våra kontor.

Planerar du bygga nytt boende eller kanske renovera? Vi har stor erfarenhet av dessa typer av elinstallationer och delar gärna med oss av våra kunskaper till dig.

Vi samarbetar med husfabrikanter och byggmästare där vi anpassar elinstallationen utefter varje kunds önskemål och förvandlar era idéer till verklighet.

Service – boka en servicemontör

Har du problem med din elanläggning? Då kanske du behöver hjälp av en servicemontör!

Vi har erfarna servicemontörer som har vana att felsöka och utföra elinstallationer i privatboende, kommunala fastigheter, handel, turistanläggningar med mera.

Våra servicemontörer har som verksamma på mindre ort fått en bred erfarenhet inom alla förekommande elanläggningar. Vi har montörer i Strömstads och Tanums kommuner samt Sotenäs kommun.

Elinstallationer till industrier

Vi har genom året byggt upp en kundkrets med installationer, service och underhåll mot ett flertal industrier.

Vår målsättning mot dessa industrier har alltid varit att svara upp mot de behov och önskemål som ställts bland annat för att säkerställa produktionen där förlorad produktionstid är en dyrbar kostnad för företaget.

Vi har montörer som har erfarenhet inom PLC-styrningar likväl som mekaniska färdigheter som har sin fördel i att det för er som kund i många fall kan undvikas dubbla reparationskostnader samt att produktionen snabbare kan återupptas.

Ljusdesign

Är du intresserad av att försköna din närmiljö med ljussättning? Vill du använda belysning för att göra din fastighet mer attraktiv?

Vi är belysningsintresserade företag med ledstjärna att få dig som kund att känna dig exklusiv med vår ljusdesign.

Belysningslösning tar vi fram ihop i vårat showroom alternativt lämnar vi över färdiga förslag med prisbild. I varje projekt försöker vi ta fram de förutsättningar och behov som finns. Vi tar alltid hänsyn till att använda godkänt material i den miljö det gäller.

Få inspiration här

Kontakta oss!

När du skickar formuläret godkänner du att dina uppgifter sparas som kontaktuppgifter.