Smarta hem

Installera intelligens i ditt hus

Kostnadsfri rådgivning

Om du är intresserad av att göra ditt hem smart, kontakta oss! Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning utan köpkrav. Vi utgår från Strömstad, Tanum och Kungshamn och antar oss uppdrag i hela norra Bohuslän!

Smarta hem – Plejd, Wiser

Vad innebär ett smarta-hem-system i ditt hus?

Tänk dig följande …

  • En trycknapp vid entrén som släcker all belysning i huset och slår ifrån strömmen till spis/ugn och övriga hushållsapparater
  • Att ha en välkommen–hem knapp vid entrédörren där du kan tända upp utvald belysning redan i entrén.
  • Att värmen sänks automatiskt i de rum som inte används. I sovrummen kan temperaturen automatiskt sänkas någon grad under natten. Allt för att spara energi utan att förlora i bekvämlighet.
  • Larmet kan tända upp all belysning och t.ex. blinka ytterbelysningen för att väcka uppmärksamhet vid oönskad passage.
  • Att enkelt få möjlighet till att styra husets belysning, värme, markiser, m.m. via en extern datorn eller din smartphone.

Intresserad av smarta hem?

Hör av dig till oss för ett första samtal om smarta hem. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning utan köpkrav.

Styr och övervaka via mobilen

Som kund behöver du inte sätta dig in i alla tekniska funktioner, det löser vi åt dig. Vårt mål är att du ska bli nöjd och få ett system du kan lita på, och som framför allt motsvarar dina krav både idag och i framtiden.

Vi håller oss uppdaterade på tekniken och regelverket genom löpande utbildningar och erfarenhet av projekt i olika verksamheter, t.ex. skolor, lagerlokaler, konferensanläggningar, äldreboende etc.

Kontakta oss!

När du skickar formuläret godkänner du att dina uppgifter sparas som kontaktuppgifter.