Vi finns i Dals-Ed!

VI HJÄLPER DIG MED ALLTIFRÅN SERVICE TILL ELINSTALLATIONER

Hej, Samuel här!

Lite kort om mig: Jag är uppvuxen i Göteborg men våren 2020 flyttade jag och min familj till Ed för att höja livskvaliteten, bli mer självförsörjande och få känna närheten till naturen.

Nu bor vi på en gård med höns och jag brukar beskriva platsen som en liten central punkt mellan Strömstad, Munkedal, Bullaren, Bengtsfors med Ed i centrum.

Teknik har alltid varit ett stort intresse för mig. Jag har i dagsläget jobbat som elektriker i snart 4 år, de två första åren i Borås och resterande tid här på Braxel.

Ha det fint, så hörs vi!

Om du behöver hjälp med elinstallationer, elbilsladdare eller kanske smart värme är du mer än välkommen att höra av dig till mig!

Namn: Samuel Andersson

Tel direkt: 070-29 96 623

E-post: samuel.andersson@braxel.se

Allt från eluttag till nybygge

Oavsett om du tänkt dig en enkel eller lite mera påkostad elinstallation utför vi gärna både och. Vill du ha ett förslag på elinstallationen och kostnadsförslag på detta är du välkommen, det gör vi utan extra kostnad.

Kontakta eller besök oss på någon av våra orter för att få mer tips och idéer inför dina projekt. Vi utgår från norra Bohuslän och verkar från Dalsland till Trollhättan. Du hittar kontaktuppgifter till våra kontor här.

Planerar du bygga nytt boende eller kanske renovera? Vi har stor erfarenhet av dessa typer av elinstallationer och delar gärna med oss av våra kunskaper till dig.

Vi samarbetar med husfabrikanter och byggmästare där vi anpassar elinstallationen utefter varje kunds önskemål och förvandlar era idéer till verklighet.

Vi hjälper dig!

Vi på Braxel har stor erfarenhet av olika typer av elinstallationer, allt från villor och fritidshus, industrier och service på elanläggningar till ljussättningar och belysningsinstallationer. Med hjälp av våra experter får du all den vägledning du behöver för att känna dig trygg i att vi tillsammans hittar den lösning som passar just dig.

Hur fungerar en elbilsladdare?

Oavsett om du kör en hybridbil eller 100% elbil så är en elbilsladdare att rekommendera för att få laddning tryggt och elsäkert.

I snitt kör man i Sverige 3-4 mil per dag och en elbil drar 1,5-2kw per mil. Med en enfas hemmaladdare på 3,7kw laddar du cirka 5,5 mil på 5 timmar, vilket motsvarar det genomsnittliga behovet. Kostnaden för att ladda en elbil är inte mer än 1,5-2 kr per mil.

Skaffa elbilsladdare
Med oss som leverantör tar vi gemensamt fram omfattningen av installationen. Vi tar då fram den lösning som passar bäst utifrån dina önskemål i funktion samt din elanläggnings förutsättningar.

50% skattereduktion!

Skattereduktionen fungerar på liknande sätt som rot- och rutavdrag för dig som privatperson och det är något som dras av direkt på din faktura när du installerar grön teknik. Läs mer på Skatteverkets hemsida.

Installation och service av elbilsladdare

Elbilar och därmed laddstolpar för att ladda elbilar är en starkt uppåtgående del av vår verksamhet. Anlita oss och vi tar ansvar från installation till framtida service av din elbilsladdare. Vill du få personlig rådgivning kring just dina laddningsbehov?

Ring 010-175 14 00, mejla ladd@braxel.se eller skicka ett meddelande till oss så hör vi av oss så fort vi kan.

Till formuläret

Våra elbilsladdare

Våra utbildade montörer servar i Sverige samt i många delar av Norge. Vi är samarbetspartner till de större leverantörerna på marknaden som Schneider, Garo samt Tesla och utför även garantireparationer för vissa av dessa.

Vi har bred erfarenhet av projektering och totalentreprenad, och är med dig från idé till genomförande. Hela vägen fram till klar anläggning. Totalentreprenaden innebär att vi hjälper till med allt som gäller projektet, som exempelvis asfaltering eller rör- och kabelschakter.

Vårt miljötänk

Hos Br. Axelsson El och Kungshamns El känner vi ett stort engagemang och entusiasm i att ständigt utforska, ta till oss och förmedla ny teknik som gynnar både våra kunder och miljön. Därför arbetar vi målmedvetet för att tillsammans med våra partners och kunder sätta miljön i fokus. Vi vill verka för att öka miljömedvetenheten, kunskapen och engagemanget inom det egna företaget och hos våra kunder.

Kontakta oss!

När du skickar formuläret godkänner du att dina uppgifter sparas som kontaktuppgifter.